Ben je op zoek

...naar een toffe én nuttige teambuilding die de samenwerking bevordert?
...naar een praktische en effectieve training rond zelfinzicht en zelfontwikkeling of een workshop rond change management?
...naar een individueel coachingstraject of loopbaanbegeleiding?
...naar een tijdelijke versterking van je HR- team?
...naar een speelse én effectieve coaching van je kind?

Klim dan even de berg op, als je het goed vindt, geniet van het uitzicht, en kijk naar de mogelijkheden die Green Mountain je biedt.

Op een berg staan en om je heen kijken, kan overweldigend zijn, kan adembenemend zijn, kan confronterend zijn, kan inspireren.

Ons werk is onze passie en dat voel je! Samen maken we van elk project een succes door een unieke combinatie van tools, methodes, oefeningen en véél energie en enthousiasme. Bel ons vrijblijvend even op!

De "Green Mountain" ligt in Oman (Oost-ArabiŽ) in een spectaculair berggebied. Het gebergte bestaat voor een groot stuk uit woestijn. Als bij wonder valt er elk jaar op grote hoogte net genoeg regen om bomen en planten te doen groeien en een stukje landbouw mogelijk te maken. Vandaar de berg zijn naam: Green Mountain. Als er maar genoeg water is, wordt ook dorre aarde vruchtbaar en groen. Er is niets dat onze filosofie en drijfkracht mooier kan verwoorden.